LIVESEKSI KLUBI


Liveklubi Lasku huomaamattomasti

LiveKlubi 03-216 89 29


Onko puhelinliittymässäsi 0700-estot, ja tahtoisit varmaa seuraa nopeasti? Ei hätää, meiltä löytyy keinot! Soita 03-numeron kautta palveluumme ja löydä helpotus estoista huolimatta.


Yhdistyt Liveseksi klubiin, josta asiakaspalvelumme yhdistää sinut naisten pariin. Mikä parasta, saat meiltä laskun suoraan toimittamaasi osoitteeseen, ja pääset hyvin huomaamattomasti edelleen nauttimaan ihanien naisten seurasta!


Soittaessasi yhdistyt ensin asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Asiakaspalvelijamme kysyy yhteystietosi ja yhdistää sinut Liveseksi palveluun, jonka käytöstä laskutetaan 2,20 €/min.

Rekisteröitymisen jälkeen voit myös kirjautua PIN-koodilla, jonka avulla pääset suoraan palveluun.


Liveseksi klubi toimii numerossa 03-216 89 29 (vain pvm!) Saat lisätietoja palvelusta myös asiakaspalvelijaltamme. Soita heti täysin estoitta ja nauti!Liity liveseksi klubiin Credio -palvelun kautta.

Tutustu ja liity palveluun täällä.Rekisteriseloste


THAI
Siro kaunis thai tyto etsii suomalainen mies, soita pian!
(2.59/min+pvm)
Aikuinen nainen etsii mielellään vähän nuoremman pojan seuraa..olen hyvin säilynyt, hoikka ja eroottinen..
Hei sinä tavallinen mies! Tälläinen kiva pakkaus olis nyt vapaana kivalle miehelle ikään tai kokoon katsomatta :) Soita niin tutustutaan ja vietetään kiva kevät yhdessä?

Puh: 0700414273 (2,34/min)
Aikuinen nainen etsii mielellään vähän nuoremman pojan seuraa..olen hyvin säilynyt, hoikka ja eroottinen..
Tumma ja kiihkeä leidi täällä huhuilee herraseuraa. Olen tarjoilija ja sinkkuna tällä hetkellä. Auto on alla, joten voisin vaikka kurvailla luoksesi jos siltä tuntuu ;) Otahan yhteyksiä!

Tekstaa: LEENI ja vastauksesi ilmoitukseen.
Lähetä viesti numeroon 179300 (2,5e).

Puh: 0700412000 (2,59/min)
Isorintainen vaalea nainen eroottisiin hetkiin kanssasi..